
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، فرضیه استفاده از کره محلی برای طبخ غذا و جلوگیری از افزایش چربی خون رد شد.
به گزارش هیچ یک ، بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، کره از جمله کره محلی به عنوان یک روغن حیوانی به طور عمده حاوی چربیهای اشباع است و مقادیری از چربیهای ترانس نیز در چربی لبنیات وجود دارد.
مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلاء به برخی سرطانها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است.
بر اساس راهنمای تغذیهای جدید آمریکا، مصرف چربیهای اشباع باید محدود شود و کمتر از ده درصد انرژی دریافتی را تشکیل دهد. توصیه میشود که برای پخت غذا روغنهای مایع گیاهی جایگزین روغنهای حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغنهای نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند.
روغنهای مایع به طور عمده از چربیهای غیر اشباع تشکیل شده اند. چنانچه این روغنها به درستی نگهداری و استفاده شوند و در حد تعادل مصرف شوند، میتوانند برای سلامتی مفید باشند.