
نکاتی برای نجات استارتآپ از بحران
هیچ یک،هرچقدر هم که استارتآپ شما نوآورانه و سودآور باشد، موانع همیشه در کمین شما هستند. این موانع میتوانند مانند یک فاجعه طبیعی از کنترل شما خارج بوده یا مشکلی درونی و فراتر از کنترل شما باشد. صرف نظر از وضعیت دقیق، استارتآپ شما باید آماده هر طوفانی باشد. شاید غیرممکن به نظر برسد اما این آمادگی میتواند با استفاده از این چهار تکنیک حاصل شود.
شریک مناسب انتخاب کنید.
در ابتدا شاید مجبور باشید خودتان سفر کارآفرینی را شروع کنید. اما سفر انفرادی اغلب دشوار است. بسیاری افراد باور دارند که داشتن شريك معامله را موفقتر میکند به این معنی که برگزیدن یک شریک یکی از بهترین اقداماتی است که میتوانید انجام دهید. داشتن یک شریک به شما کمک میکند نقاط قوت و ضعف خود را متعادل کنید، ایدهها را زیاد میکند و شبکه شما را گسترش میدهد. شركا میتوانند به شما کمک کنند، آرامش ايجاد کنند و وقتی شما در دسترس نیستید خودشان وارد عمل شوند. آنها حتی میتوانند از نظر مالی برای شما امنیت بیاورند زیرا حضور دو بنیانگذار مشغول و متعهد به سرمایهگذاران ثابت میکند که شما یک تیم مطمئن و ايمن دارید. انتخاب یک شریک، با دانستن اولویتها و پیشنهادات شما شروع میشود. اگر هدف شما استخدام یک تیم متنوع است شریکی را دنبال کنید که در چشمانداز شما سهیم باشد.اطمینان پیدا کنید که نقاط قوت و ضعف خود را میشناسید. این جایی است که داشتن یک شریک میتواند به طور خاص مفید باشد. منظور شریکي كه با یک زمینه بازاریابی بتواند ناامیدی مطلق شما را در شبکههای اجتماعی رفع کند. کسی که در حساب و کتاب ماهر باشد. تعیین کنید چه نوع رابطه شخصی میخواهید داشته باشید. برخی از اینها به سبک ارتباط شخصی و اولویتهای شما وابسته خواهد بود؛ و شاید بقیه به حدود خود شما و تعهدات بیرونی وابسته باشند.
به طور کلی عجله نکنید، این چیزی شبیه به ازدواج است: شما با هر کسی ازدواج نمیکنید، درست است؟ شما باید مکمل هم باشید.
برای موفقیت کارکنانتان بکوشید.
وبسایت شما افت میکند. ضربالاجلها به پایان میرسند. یک بحران در روابط عمومی به وجود میآید. چیزی شبیه به هرج و مرج به نظر میرسد، درست است؟ در واقعیت، تیم شما آرامش خود را حفظ میکند و روحیهاش بالاست. این چگونه با همه نگرانیهای تیم شما امکانپذیر است؟شما با همدلی کارکنان خود را به موفقیت رساندهاید، علاقه نشان دادهاید و فرصتهای مناسبی برای اعضای تیم مهیا کردهاید. به علاوه این ارتباط مکرر و حمایت زیاد وجود دارد؛ کارکنان خود را در برابر یکدیگر قرار ندادهاید و قدردانی خود را به آنها نشان دادهاید.آیا منظور این است که شما باید محبوب باشید؟ لزوما نه. کارآفرینی، مسابقه محبوبیت نیست. اما انجام موارد بالا نشان میدهد شما شایسته احترام هستید و تیم شما در سختترین طوفانها برای شما بلند میشود و خونسردی و آرامش خود را حفظ میکنند.
در مشکلات قوی باشید.
حتی با وجود داشتن شریک و تیم مناسب، این شركت هنوز شرکت شماست. این به این معنی است که تیم شما باید در مشکلات از شما راهنمایی و الهام بگیرد. و تنها با دانستن اینکه چگونه در سختیها میتوانید قوی باشید ميتوانيد به این مرحله برسید. اولین گام تشخیص است، تصدیق کنید و این موقعیت را بپذیرید. زمانی که این کار را میکنید میتوانید برای حل مشکل اقدام کنید. این شما را از گرفتن تصمیمات عجولانه بازمیدارد؛ با آرامش وضعیت را ارزیابی کنید. شاید به نظر بیفایده برسد اما به این روش فکر کنید: بهترین راه زندهماندن در طوفان این است که اجازه ندهید به این سو و آنسو برخورد کنید. یک قدم به عقب برگردید تا ببینید باید دستتان را به کجا بگیرید. از درخواست کمک نترسید. به هر حال شما هم باید به دیگران کمک کنید. این به شما معنا میدهد و در را به روي فرصتهای جدید باز میکند.
سرمایهگذاری در مدیریت بحران 101
بلاياي طبیعی بسیار اتفاق میافتند. به این دلیل باید در مدیریت بحران مهارت پیدا کنید. اولین قدم، توسعه یک برنامه نوشتاری مديريت بحران حاوی اقدامات خاص برای محافظت از مردم و داراییهایشان است. این برنامه باید همچنین یک سخنگوی رسمی داشته باشد تا اين اطمینان را ايجاد كند که استارتآپ شما يا استارتآپ باثبات است. نقش این سخنگو باید تا حد ممکن بدون خسارت به شرکت شفاف بماند. او همچنین به همراه تیم اجرایی شما باید مراقب باشد که مشتریان، تامینکنندگان و سهامداران شما این خبر را برای اولین بار از جایی دیگر نشنوند. به تیم خود اطمینان و تضمین دهید و زمزمهها را از خاموش كنيد. همتیمیهایتان را بهروز کنید و با قراردادن یک شخص در سمت هشداردهي مطمئن شوید که تیمتان در صدر مکالمات شبکههای اجتماعی و مطبوعات دیگر باقی میماند.