
وزارت بهداشت در ایام محرم بازرسی و نمونهبرداری گستردهای از نذورات و روغنهای مصرفی انجام داد و روغنهای غیر استاندارد را حذف کرد.
به گزارش هیچ یک ، با آغاز ایام عزاداری تاسوعا و عاشورا، وزارت بهداشت همچون سالهای گذشته اقدامات گستردهای را برای حفظ سلامت عمومی و ارتقای بهداشت محیط در هیئتها، مساجد، موکبها و ایستگاههای صلواتی به اجرا گذاشت و این اقدامات شامل بازرسیهای بهداشتی، نمونهبرداری از مواد غذایی و آب، سنجش کلر، بررسی نذورات، رسیدگی به شکایات مردمی و اجرای جلسات آموزشی بوده است.
محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتوگو با اشاره به نظارت بر کیفیت روغنهای مصرفی در پختوپز موکبها گفت: در قالب بازرسیهای پرتابل، کنترل کیفیت شیمیایی روغنها از جمله شاخص TPM ، ترانس و تبادل یونی روغنها نیز بهطور دقیق انجام شده است.
وی افزود: در هر موردی که میزان ترکیبات قطبی یا شاخصهای شیمیایی روغن از حد مجاز و استاندارد فراتر بوده، بلافاصله دستور توقف مصرف و خارج کردن روغن از فرآیند پختوپز صادر شده است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار تأکید کرد: این اقدامات با هدف پیشگیری از بروز بیماریهای ناشی از مصرف روغنهای نامناسب و تضمین سلامت عزاداران حسینی انجام شد.