
آیا مجسمه ابوالهول ورودی به دنیایی دیگر دارد؟
بسیاری از محققان مدتهاست که ایده وجود اتاقها و حفرههای متعدد در داخل و زیر مجسمه ابوالهول را مطرح کردهاند. برخی حتی پا را فراتر گذاشته و معتقدند تالار اسناد افسانهای درست زیر این بنای تاریخی قرار دارد. گفته میشود تالار اسناد کلید درک تمدن ما و تاریخ واقعی بشریت را در خود جای داده است. این مکان در افسانهها کتابخانهای توصیف شده که جایی در مصر مدفون است.
گفته میشود تالار اسناد دانش مصریان باستان را در طومارهای پاپیروس نگهداری میکند. برخی باور دارند که تاریخ قاره گمشده آتلانتیس و موقعیت مکانی آن نیز در همین تالار ثبت شده است. در حالی که عدهای ساخت این تالار را به مصریان باستان نسبت میدهند دیگران معتقدند تمدنی بسیار قدیمیتر آن را ساخته است. این نظریهها وقتی جدیتر میشوند که بدانیم هیچ مدرک معتبری درباره سازندگان اصلی ابوالهول وجود ندارد.
تصاویر و اسناد قدیمی چه میگویند؟
کنجکاویها درباره ورودی مخفی زمانی بیشتر میشود که به تصاویر بسیار قدیمی و نایاب از ابوالهول نگاه میکنیم. این عکسها چندین ورودی احتمالی را روی بدنه مجسمه نشان میدهند که امروزه دیگر وجود ندارند. گمان میرود این ورودیها به راهروهایی متصل بودند که در نهایت به اتاقهای وسیعی در زیر زمین میرسیدند. این اتاقها همیشه با کتابخانههای مخفی و متون باستانی که تاریخ گمشده بشر را روایت میکنند مرتبط بودهاند.
جالب است بدانید چارلز تامپسون که در سال ۱۷۳۳ از ابوالهول بازدید کرده بود به ورودیها و یک حفره در بالای کمر مجسمه اشاره کرده است. اسناد دیگر نیز از یک ورودی مستطیلی به ابعاد تقریبی ۱.۲ در ۰.۶ متر در بالای کمر این سازه خبر میدهند. بسیاری از جهانگردان در گزارشهای خود به این ورودی اشاره کردهاند. به نظر میرسد این ورودیها و اتاقهای احتمالی در بازسازیهای بعدی به طور کامل پوشانده و مهر و موم شدهاند.
سیاست پنهانکاری؛ چرا دولت مصر سکوت میکند؟
نویسندگانی مانند گراهام هنکاک و رابرت باوال در کتاب پیام ابوالهول ادعا میکنند که دولت مصر با همکاری باستانشناسان آمریکایی هرگونه تحقیق در اطراف یا زیر مجسمه ابوالهول را مسدود کردهاند. آنها مانع از این میشوند که کسی حفرههای زیرزمینی را پیدا کند و بفهمد چه چیزی در آنجا پنهان شده است. این اولین بار نیست که اکتشافات مهم در مصر از دید عموم پنهان میماند.
یکی از بهترین نمونهها کشف یک هزارتوی اسرارآمیز زیرزمینی در سال ۲۰۰۸ توسط گروهی از محققان بلژیکی و مصری است. این معبد زیرزمینی بیش از ۳۰۰۰ اتاق پر از هیروگلیف و نقاشیهای باورنکردنی دارد اما اخبار آن به دلایل امنیت ملی مصر به سرعت سرکوب شد. با توجه به این سابقه پنهانکاری عجیب نیست اگر حفرهها و تونلهای کشفشده در زیر ابوالهول نیز از جامعه جهانی مخفی نگه داشته شوند.