
«در سالهای اخیر اقتصاد ایران با چالشهایی همزمان مواجه بوده؛ ناپایداری سیاستگذاری، بیاعتمادی فعالان اقتصادی، و ضعف در اجرای برنامههای اصلاحی همگی به وضعیت دشوار فعلی دامن زدهاند. راه برونرفت از این وضعیت تنها در گرو اصلاح ساختاری و اجرای راهکارهای نوآورانه است.»
«امروز اقتصاد ایران بیش از هر زمان دیگری به مدیرانی نیاز دارد که هم تخصص علمی کافی داشته باشند و هم جسارت تصمیمگیری و نوآوری. جوانگرایی، به معنای سپردن مسئولیت به چهرههایی با نگاه نو، اشراف بر ابزارهای علمی و فناوریهای جدید و بیپروایی در برابر محافظهکاری ساختارهاست.»
«بسیاری از دولتهای موفق جهان زمانی توانستند از بحرانهای اقتصادی عبور کنند که فضا را برای مدیران و تصمیمگیران جوان باز کردند. نسل جوان به دلیل نزدیکی بیشتر به علوم روز، ایدههای نو و انعطافپذیری بالاتر میتواند روند اصلاح و تقویت اعتماد عمومی را سرعت ببخشد.»
«وزیر اقتصاد باید ضمن تسلط بر مبانی علمی اقتصاد کلان و ابزارهای سیاستگذاری نوین، توانایی تعامل گسترده و مؤثر با سایر ارکان دولت، بخش خصوصی، و جامعه مدنی را داشته باشد. همچنین قدرت رهبری تیمهای جوان، شجاعت در مواجهه با بحرانهای پیشبینینشده و مهارت در بهکارگیری فناوریهای جدید برای حل چالشهای مزمن اقتصادی از جمله ویژگیهای حیاتی است.»
«اگر قرار است اقتصاد ایران وارد دورهای جدید از رشد، شفافیت و پویایی شود، باید به مدیران جوان و باانگیزه اعتماد کرد. حمایت از نسل جدید تصمیمگیران اقتصادی، میتواند همان نقطه عطف موردنیاز برای عبور از بحران و ترسیم چشمانداز روشن برای کشور باشد.»