رئیس عراقی فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری گفت: در سه سال گذشته اقداماتی انجام دادیم که سایه حذف از المپیک را از سر این رشته دور کرد و اکنون نیز افراد مجرب و متخصص و صاحب ایده نیز به جمع ما اضافه شدهاند.
به گزارش هیچ یک _ کنگره انتخاباتی فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری در عربستان برگزار شد. سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنهبرداری ایران در این کنگره به عضویت کمیته مربیان فدراسیون بینالمللی درآمد. وی برای رسیدن به این کمیته ۱۱۴ رای از اعضای کنگره کسب کرد. همچنین، وحید ربیعی دبیر فدراسیون که برای کمیسیون توسعه و آموزش نامزد شده بود نیز توانست به عضویت این کمیسیون درآید.
با برگزاری کنگره انتخاباتی فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری محمد جلود از کشور عراق برای دومین دوره به عنوان رئیس این فدراسیون و خوزه کارلوس گونزالس از پرو به عنوان دبیرکل انتخاب شدند. اورسلا پاپاندرا از آمریکا به سمت نایب رئیسی اول رسید و محمد الحربی از عربستان و چنگ لیانگ لیو از چین به عنوان نایب رئیس دوم فدراسیون بینالمللی انتخاب شدند.
محمد جلود رئیس فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری بعد از انتخاب مجدد گفت: ما یک ماموریت بی پایان داریم و در صورتی به این مهم خواهیم رسید که متحد و متعهد به آرمانهای مشترک برای توسعه وزنهبرداری باشیم. خدمت به ورزش وزنهبرداری، ورزشکاران، مربیان و مسئولان آن در هر پنج قاره از مهمترین آرمان ما به شمار میرود.
وی با اشاره به مشکلات پیشین رشته وزنهبرداری گفت: مسئولیت داریم محیطی عادلانه، پاک و فراگیر را برای تمام افراد دخیل در وزنهبرداری فراهم کنیم تا بتوانند در بهترین حالت خود رقابت کنند.
جلود این را هم عنوان کرد: وزنهبرداری نسبت به سه سال پیش تغییرات فراوانی داشته و در موقعیتی بسیار قوی در سطح جهان و المپیک قرار دارد. متاسفانه در گذشته ما با چالش زیادی در رابطه با حاکمیت خوب و مبارزه با دوپینگ در وزنهبرداری روبرو بودیم اما به لطف تلاشهای بیوقفه و هماهنگ هیات اجرایی قبلی و فدراسیونهای ملی در سراسر جهان، این مشکلات برطرف شد.
رئیس فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری با اشاره به اقدامات خود در سه سال گذشته اظهار داشت: ما ابتدا به مسائل اساسی پرداختیم و میدانستیم چه چیزی باید تغییر کند و آنها را تغییر دادیم. اکنون از تدابیر حفاظتی قوی برخورداریم و اعتماد به مسابقات عادلانه همچنین ورزش پاک را در سطح جهان ترویج دادیم. اغراق نیست اگر بگوییم هیات اجرایی پیشین که با من کار کردند با تثبیت جایگاه وزنهبرداری در برنامه المپیک، این ورزش را نجات دادند. فراموش نمیکنیم که پیش از انتخابات قبلی، وزنهبرداری در خطر واقعی حذف از بازیهای المپیک بود.
وی با اشاره به تمدید ماموریت شمار زیادی از اعضای هیات اجرایی فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری گفت: هیات اجرایی قبلی نقش اساسی در ماندگاری و سالم سازی وزنهبرداری داشت و طبیعی است که با چنین کار مهمی، بسیاری از اعضا دوباره انتخاب شوند. در عین حال، ما اعضای جدیدی داریم که تجربه، تخصص و دیدگاههای جدیدی را به ارمغان میآورند که ما را بیشتر تقویت خواهد کرد.
جلود این را هم عنوان کرد: حضور قوی بانوان نیز در هیات مدیره ما یک واقعیت است؛ این انتخابها بدون شک کار ما را بهبود میبخشد و نشان دهنده تعهد ما به ترویج و حمایت از رهبری بانوان در وزنهبرداری است.
رئیس عراقی فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری با بیان اینکه استقبال بسیار خوبی از مسابقات این رشته در پاریس شد گفت: شکی نداریم که وزنهبرداری در بازیهای المپیک لسآنجلس، فراموشنشدنی خواهد بود. در پاریس شاهد سکوهای شلوغ و فضای شگفتانگیزی بودیم که به ورزشکاران ما در ارائه عملکردهای استثنایی کمک کرد. ایالات متحده آمریکا پیشینه قوی در وزنهبرداری دارد و میدانیم که تقاضای زیادی برای مسابقات ما وجود خواهد داشت.
وی با اشاره به احتمال افزایش سهمیههای المپیک در ادوار آینده گفت: ما اکنون سهمیه ۵+۵ داریم و در مجموع ۱۰ وزن در ۲ بخش بانوان و مردان برگزار میشود. برای حضور بیشتر نیاز به سهمیه ۶+۶ داریم و باید این رقابت در نهایت به سهمیه ایدهآل ۷+۷ تبدیل شود. کمیته بینالمللی المپیک را باید قانع کنیم تا در سهمیههای وزنهبرداری بازنگری کند زیرا وزنهبرداری، به عنوان یکی از ورزشهای بنیانگذار بازیهای المپیک از سال ۱۸۹۶ در این رقابتها فعالیت دارد و شایسته ورزشکاران بیشتری است.