
طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و رستورانی خوشمزه و لذیذ بدون استفاده از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ را در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخونه نمناک می خوانید.
طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت
اگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش از آموزش آشپزی هیچ یک پیشنهاد فوق العاده ای برای شماست. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.
مواد لازم لوبیا پلو بدون گوشت
مواد لازم | مقدار |
برنج | 4 پیمانه |
گوجه پوره شده | 5 الی 6 عدد |
پیاز | 1 عدد |
لوبیا سبز | 400 الی 500 گرم |
نمک و فلفل قرمز | به میزان لازم |
کره | 50 گرم |
زعفران حل شده | 1/2 لیوان |
دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت
- ابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش می کنیم.
- لوبیا سبز های خرد شده ره به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.
- حالا نوبت افزودن ادویه ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، 8 الا 10 دقیقه با مواد تفت میدهیم.
- بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.
- درب ظرف را گذاشته و حدود 2 ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ تر شود.
- برنج را هم خوب شسته و 2 ساعت با آب نمک خیس می کنیم؛ در مرحله پخت 5 دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش می کنیم.
- حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می کنیم.
- در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.
- بعد از 1 ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.